Savršen muškarac i savršena žena

by | Feb 27, 2020 | ZABAVA & UZIVANJE

I ako je prošao doček Nove godine i dada-Mraz se odavno vratio na severni pol ova pričica dodje do mene i baš mi se dopala.

Bili su jednom jedan savršeni muškarac i jedna savršena žena. Sudbina je htela da se oni susretnu i na pravi pogled se zaljubiše i njihova romansa bi krunisana brakom. Naravno da im je i brak bio jednako savršen kao i njih dvoje.

Jedom se dogodilo da je savršeni par žurio na doček Nove godine i bio na putu po velikom nevremenu, vejalo je zastrašujuće. Uz put susretoše na ivici puta nekoga kome je očigledno očajnički bila potrebna pomoć. Bio je to deda-Mraz sa ogromnim džakom punim igračaka za decu. Savršeni par je pomislio na svu onu dečicu koja čekaju deda-Mraza i kakvo bi to razočarenje bilo za njih da on ne stigne na vreme i bez oklevanja ga pozvaše u auto da mu pomognu da pokloni stignu na svoje adrese gde nestrpljiva dečica čekaju.

Vremenske prilike su se iz minuta u minut pogoršavale, grtalice nigde, put zavejan. Nažalost došlo je do ozbiljne saobraćajne nesreće sa posledicama i žrtvama. Samo je jedna osoba preživela.

Šta misliš ko?

Naravno da je to bila savršena žena. Ona je zapravo jedina i postojala. Pa svi znamo da deda-Mraza nema, a ne postoji ni savršeni muškarac. 😉

Naslovna slika: Photo by Tim Gouw from Pexels

error: Content is protected !!