Sam svoj majstor – za vešte muškarce

by | Oct 10, 2019 | TEME & DILEME

Ugledah nekoliko sjajnih ideja za vešte muškarce sa dovoljno slobodnog vremena. Ako si spretan i umeš svojim rukama i dobrim alatom da napraviš nešto poput ovoga sigurna sam da ćeš obradovati žene u tvojom okruženju. U stanovima nikada dovoljno prostora za ukrasne predmete, knjige, cveće i omiljene suvenire i poklone.

Prelistavajući home decor magazine po internetu vidim da je kombinacija kovano gvoždje i drvo vrlo IN. Odlično izgleda, jednostavne efektne linije i, ako je polica dobro osmišljena biće i korisno i lepo.

Ova polica na zidu odlično izgleda. Odiše jendostavnošću, a ipak bogata ukrasima. Čini mi se i da daje prednost da se recomo svi ukrasi i suveniri mogu staviti na ovu policu, pa je i održavanje tih onda lakše. Police podsećaju zapravo na mnoštvo uramljenih trodimenzionalnih slika, Čudesno!

Sam svoj majstor - za vešte muškarce

Photo by Pinterest

Za ljubitelje sobnog cveća tu je ideja za žardinjeru od istih materijala. Kovano gvoždje i drvo. Vrlo efektno, oplemeni prostor i ispuni ugao u stanu. Sada su u ponudi monoge sobne viljke u vidu lozica za gornje žardinjere ili stratifilum, više vrsta dracena, afrička ljubičica, tamjanika, kroton za donje žardinjere.

Sam svoj majstor - za vešte muškarce

Photo by Pinterest

Ako imaš veliki dnevni ili neki drugi prostor ili iz nekog drugog razloga treba pregraditi prostor možeš ga vizuelno pregraditi sličnom kreacijom od kovanog gvoždja i drveta. Praktično, dekorativno, korisno i ne zaklanja svetlost. Naprotiv polica je prozračna i zanimljiva. I knjige i ukrasi pa i biljke u njoj se odlično uklapaju.

Sam svoj majstor - za vešte muškarce

Photo by Pinterest

Zadovoljstvo kada si sam svoj majstor i napraviš nešto za sebe i porodicu je neopisivo. Budi ponosan na sebe!

Izvor: Pinterest

error: Content is protected !!