Čekajući proleće, razmišljam šta obući

by | Mar 11, 2019 | ZABAVA & UZIVANJE

Baš mi je nešto dosadila zima. Nekako mi se čini dugačka, mnogo dana sa temperaturom oko nule. Zamorila me. Moguće da je i zato što više nisam u tridesetim, ali zaista mi je dosadilo da sam stalno stegnutih misića zato što mi je hladno, što je klizavo, što nema prevoza, što mi je nošenje kaputa i zimske jakne dosadilo, što je dan kratak. Što me mrzi da izadjem do prodavnice, što su svi nekako namrgodjeni sastavljenih obrva i sa nabijenim kapama neprepoznatljivog lica, što ne čujem ni komšijsku decu u dvorištu da se igraju i smeju.

Ali evo par lepih dana i već se osećam bolje, smejem se suncu, planiram šetnje i gledam šta ima u izlozima, a i šta sam eventualno zaboravila u ormaru. Moj grad je najlepši u proleće, kada žene skinu kapute i odjednom se čini da su se boje prosule po ulicama. Sada je moda nekako praktična, svedenija.

Pantalone su najčešći izbor i mogu se lepo kombinovati, sa kardiganom, blejzerom ili nečim drugim. Posebno ih rado nosimo na poslu. Naravno praktične su i u slobodno vreme.

Čekajući proleće

Izvor: Pinterest

Suknje i haljine su uvek dobar izbor za sve prilike. Sada svi brednovi imaju zaista veliki izbor najrazličitijih haljina. Ni veličine više nisu problem. I dame malo zaobljenijih linija tela mogu naći lepe komade odeće u trgovinama. Haljina je odličan izbor za svaku ženu. Može i dezenirana, treba biti maštovit.

A ako je opredejenje za mirnije boje, onda osvežiti kombinaciju dobrim detaljem. Kako je i u porleće još uvek sveže, šal ili ešarpa će odlično upotpuniti izgled i biti od velike koristi, pogotovu tokom vetrovitih dana.

Moda

Izvor: Pinterest

Nekako sa prvim danima kreću i razne svečanosti, porodične ili kompanijske. Ovaj model haljine se čini prikladan za sve obline.

Moda

Izvor Pinterest

Mlade dame pretežno vole duge ravne ili kovrdžave kose. Evo tri predloga za dame u najboljim godinama.

Sada proleće zaista može da dodje, a pobrinućemo se Pinterest i ja za još ideja uskoro.

error: Content is protected !!